Trainingen

Training: Doelen bereiken vanuit een visie - Maak succes meer voorspelbaar

Een stap voor stap proces voor iedereen die een volgende stap wil zetten op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Bestel de training doelen bereiken en ga aan de slag met een jaardoel waar jij super enthousiast over bent, energie van krijgt en plezier aan beleeft. Ontdek wat je vandaag anders moet doen om de door jouw gewenste resultaten te behalen. Succes is voorspelbaar te maken als je de juiste dingen, in de juiste volgorde, vanuit de juiste mindset doorloopt. Wij helpen jou met het zetten van de juiste stappen zodat jij stap voor stap succes meer voorspelbaar voor jezelf maakt. Na het doorlopen van deze training ben jij in staat om: Jouw missie, visie en meest belangrijke waarden te benoemen Jouw kwaliteiten vanuit de juiste rol in te gaan zetten. De 8 stappen om jaardoelen te realiseren succesvol te doorlopen.

Flow Training - vergroot je productiviteit met 500% en lever je beste prestaties met meer plezier.

Door meer flow momenten te ervaren vliegt je productiviteit door het dak. In de flow staat ben je kalm, totaal gefocust op jouw taak, zijn jouw prestaties veel hoger en kosten deze prestaties nauwelijks energie. Onderzoek van McKinsey, Harvard en Deloitte geven een verbetering van de productiviteit van > 500% aan! Ofwel je bereikt in 1 dag net zoveel als anderen in 5 dagen! In deze training leer je alles over de basis beginselen van de flow staat zodat jij leert om bewust de flow triggers te gaan inzetten. De flow staat wordt ook wel omschreven als de staat waarin jij je op je best voelt en je beste prestaties levert. Wij helpen jou om op dagelijkse basis de juiste uitdagingen/vaardigheden balans op te zoeken, zodat jij stap voor stap steeds meer in de flow zone belandt en je beste prestaties levert.

Training: 500% sneller business doelen bereiken - nulmeting voor organisaties

Een nulmeting voor organisaties op 10 performance gebieden maakt inzichtelijk wat de belangrijkste aandachtsgebieden zijn en waar de grootste verbeter kansen voor de organisatie liggen, zodat jij betere financiƫle resultaten gaat behalen. Wij helpen jou bij het inzichtelijk maken op welke performance gebieden de grootste kansen voor jou en jouw organisatie liggen en waar jij nu misschien wel te kort komt. Resultaten zetten wij centraal. Waarom? Als je werkelijk impact wil hebben en een grote bijdrage aan een betere wereld wil leveren, dan moet je ook voldoende winst maken en cash genereren. Betere resultaten behalen vergt inzicht, een strategie, onderscheidend vermogen en waarde creatie. Wij helpen jou bij deze zoektocht zodat jij jouw eigen inspirerende visie kan realiseren!

Powered by WishList Member - Membership Software